Over FlevoHome

Groepsfoto Flevohome
“Al sinds jaar en dag maken wij chalets op maat voor onze klanten. Een mooi en persoonlijk proces waarbij de klant stap voor stap mag selecteren en bepalen hoe zijn of haar chalet er uit komt te zien. Zo is elk chalet weer anders. 100% maatwerk, 100% kwaliteit! Het allerleukste is om telkens weer de klanten tevreden en blij te zien met ons werk en hun nieuwe chalet”

Ons verhaal

De mensen bij FlevoHome werken stuk voor stuk al jaren in de chaletbouw. Daardoor weten zij als geen ander waar op gelet moet worden. Zowel in de bouw, het vertalen van uw wensen maar ook alle zaken die op de locatie van belang zijn. Wij zorgen van A tot Z voor uw chalet.

Ons groeiend team bestaat inmiddels uit een 25-tal leden met een passie voor de klant en een mooi en kwalitatief goed product.

Wat kunt u verwachten?

FlevoHome is specialist in de bouw van mobiele bungalows en chalets. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de eerste vereisten voor onbezorgd vakantieplezier. U kunt erop vertrouwen dat u bij FlevoHome aan het juiste adres bent voor een chalet of bungalow van hoge kwaliteit. Niet alleen voor een chalet, maar ook voor een aanbouw op maat of een schuur kunt u bij ons terecht! De mensen bij FlevoHome zijn al ruim 45 jaar vooruitstrevend op het gebied van chaletbouw en hebben al vele chalets geplaatst bij recreatiebedrijven door heel Nederland.

Volop keuze in materialen

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos! U beslist over de buitenmaat en de binneninrichting, uw keuken en sanitair. Er is een ruime keuze in materiaalgebruik en kleuren. Uiteraard hebben wij stalen van de verschillende materialen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ofwel, 100% maatwerk!

 

In eigen fabriek

Alle chalets, bungalows en bijbouw worden in onze eigen fabriek gemaakt. Wilt u een kijkje komen nemen? Bel ons gerust voor een afspraak.
De koffie staat klaar!

Transport

Ook verzorgen wij het transport en de plaatsing van uw chalet. Uw chalet, schuur of bungalow wordt met wegtransport op elk gewenste plek in Nederland geplaatst. De kosten zijn afhankelijk van de locatie en zullen wij netjes 1 op 1 met u doorberekenen.