Uw chalet geheel naar wens!

Naast onze instapmodellen zoals de Novastars, of 1 van onze land of water specials bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om uw chalet compleet naar uw eigen wensen te laten maken. Wij bespreken graag uw wensen met u door onder het genot van een kopje koffie!

FlevoHome is vooruitstrevend op het gebied van chaletbouw en heeft al vele chalets geplaatst op recreatie gebieden door heel Nederland. In Nunspeet en Ermelo hebben wij onze eigen fabriek waar de chalets gebouwd worden en de materialen worden uitgekozen. Ook in het luxere segment staat FlevoHome garant voor de kwaliteit en heeft daarmee al vele kritische kopers kunnen overtuigen. Zelfs het transport en plaatsing kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Aqualiving
Enkel1 slaapkamer3

 FlevoHome
~Al meer dan 45 jaar ervaring in chaletbouw!~

Waarom voor ons kiezen?

FlevoHome is specialist in de bouw van mobiele bungalows en chalets. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn eerste vereisten voor onbezorgd vakantieplezier.
U kunt erop vertrouwen dat u bij FlevoHome aan het juiste adres bent voor een chalet of bungalow van hoge kwaliteit. FlevoHome is al ruim 45 jaar vooruitstrevend op het gebied van chaletbouw en heeft al vele chalets geplaatst bij recreatiebedrijven door heel Nederland. 100% maatwerk, 100% kwaliteit!

The Lounger voorzijde

Download onze brochure!