Novastar-XL

De Novastar-XL is ons grootste model in de Novastar lijn. Door de extra ruimte is dit een zeer geschikt chalet voor o.a. gezinnen met oudere kinderen of als mantelzorg woning. Dit type chalet leent zich perfect voor een vloerverwarming, maar ook CV installatie of zelfs electrisch is mogelijk, het laatste een zeer goede en toekomstgerichte optie.

Wij bouwen de Novastar-XL geheel naar uw wens. Of het nu gaat om de maatvoering of de indeling en de aankleding. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die FlevoHome Chaletbouw u kan bieden!

Novastar-XL: zeer ruim & comfortabel voor extra comfort bij FlevoHome
~Al meer dan 45 jaar ervaring in chaletbouw!~

Novastar XL plattegrond

De kenmerken van Novastar-XL:

  • Zeer ruim & comfortabel chalet
  • Ideaal voor extra luxe verblijven
  • 2 slaapkamers
  • Dubbelglas HR ++
  • Onderhoudsarm
  • Geschikt voor CV, electrisch of vloerverwarming!

De Novastar-XL bevat twee slaapkamers, douche, toilet, dubbelglas HR++, kunststof kozijnen en veel ruimte voor bijv. een extra grote woonkamer. Dankzij deze eigenschappen is het een zeer ruim onderkomen voor een heerlijke vakantie!
Zoals bij al onze modellen wordt de buitenzijde volledig afgewerkt met kunststof en plaatsen wij uw chalet op het gewenste adres. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de locatie.

Naar aanleiding van uw wensen kunnen wij de Novastar-XL aan u leveren in elke gewenste uitvoering en maat. Alles is mogelijk! Wij stemmen de bouw af op uw voorkeuren.

Verschillende maten:

De Novastar-XL is o.a. verkrijgbaar in  730 x 740